Edelstenen voor Boogschutter ( 23 nov - 21 dec)

               Boogschutter is actief van 23 november tot 21 december. Het wordt geregeerd door Jupiter. Het natuurlijke element is vuur. Symbool - Centaur. Talismannen voor alle Boogschutter:
Astrologen concentreren zich op een tegenovergesteld begin in de aard van het teken en bevelen een verzameling amuletten van talismannen van twee soorten stenen aan: in de winter hebben edelstenen met rood vuur een gunstig effect op Boogschutter en in de zomer koude, sombere mineralen. Winterborden hebben geen groot aantal amuletten nodig. Boogschutter is genoeg om 5-6 edelstenen te hebben.

Turquoise - een sterke minerale energie beschermt Boogschutter op betrouwbare wijze tegen allerlei tegenslagen. Turquoise is nuttig voor zelfrealisatie in het beroep. Ze zal u vertellen hoe u waardige partners kunt vinden, zakelijke banden kunt aangaan en kunt herstellen van overmatige onzorgvuldigheid.

Granaat is de belangrijkste mascotte van Boogschutter. Het vervult vele functies: tijdens reizen beschermt het tegen rampen, in de menigte - tegen negatieve invloeden. Bevordert carrièregroei en financieel welzijn. Helpt de schoonheid van de enige ware liefde te begrijpen.

Robijn. De energie van de edelsteen is vooral gunstig voor mannen. De "Mascot of Kings" verandert hen in winnaars, of het nu gaat om liefde, de strijd om macht, een hoge positie, concurrentie in zaken of sport.

Blauwe Saffier. Het is moeilijk voor een open, eenvoudige Boogschutter om geheimen te bewaren. De "steen van wijsheid" zal zijn eigenaar terughoudendheid leren. Roekeloze "centaurs" sieraden met Saffier beschermen tegen avonturen, leren je leugens en dubbelhartigheid te voelen. En het juweel stimuleert het verlangen naar kennis.

Topaas. Blauwe Topaas is erg goed voor degenen die te maken hebben met intriges en afgunst. Hij zal helpen om de verraderlijke plannen van slechte wensen op te lossen. Trek geld aan. Sieraden met deze steen zijn vooral interessant voor vrouwen. Er wordt aangenomen dat Topaas in staat is om jeugd, externe charme permanent te behouden en een levenspartner te vinden.

Chrysolite. Een vurige Boogschutter heeft een amulet nodig dat gemoedsrust en zelfbeheersing biedt. Deze rol wordt met succes uitgevoerd door Chrysolite. Hij beschermt de eigenaar tegen conflicten, leert tact te tonen in relaties met mensen.

Boogschutter op geboortedatum 23 nov - 02 dec .
Hoogbegaafden in hun jeugd laten schitterende verwachtingen zien. Maar luiheid en hedonisme kunnen de uitvoering van hun vele projecten verstoren. Om dit te voorkomen, wordt het aanbevolen om sieraden te dragen met de volgende edelstenen:
-rode Jaspis - symboliseert de kracht van geest
-Lapis lazuli - draagt ​​bij aan de implementatie van innovatieve ideeën.

03 dec - 12 dec 
Mensen van het tweede decennium worden gecompliceerd door excessieve impulsiviteit. Controle over emoties van heethoofdige Boogschutter wordt verzorgd door talisman-stenen:
-Aquamarijn - koelt woede
-Chalcedon - balanceert de emotioneel-psychologische sfeer.

13 dec - 21 dec
Boogschutter van het derde decennium heeft veel voordelen. Hiervoor worden ze gewaardeerd in de directe omgeving. Maar ze zijn geweldig Don Juan. Overtuiging van hun eigen perfectie maakt hen intolerant voor kritiek. Amuletten van het tweede decennium:
-Amethist - personifieert pure liefde
-Smaragd - kalmeert wellust.
Een extra lijst met nuttige mineralen: Almandine (kers, paars), Koralen (rood, zwart), Obsidiaan (bruinzwart), Pyrope (felrode Granaat), Tijgeroog, Toermalijn.
Boogschutter stenen op geboortedatum:
23 november - Groen Amethist
24 november - Citrien
25 november - Toermalijn,Turkoois
26 november - Alexandrite
27 november - Chalcedon
28 november - Lapis lazuli, Jasper
29 november - Granaat
30 november - groene Agaat
1 december - Aquamarijn, Malachiet
2 december - Citrien
3 december - Labradorite, Koraal
4 december - Diamant
5 december - Toermalijn
6 december - Saffier
7 december - zwarte Onyx
8 december - Korund, Maansteen
9 december - Chalcedon, Chrysoberyl
10 december - paarse Amethist, lapis lazuli
11 december - zwarte Opaal
12 december - Amethist, Amazoniet
13 december - Carneool, Lapis lazuli
14 december - Chalcedon
15 december - Baarnsteen
16 december - Topaas, Beryl
17 december - Paars Amethist
18 december - Chrysoliet, Chrysoberyl
19 december - Rhodoniet, Kattenoog
20 december - Carneool, zwarte Agaat
21 december - Jade, Onyx.