Edelstenen voor Kreeft  (21 juni - 22 juli)

 

   Kreeft behoort tot het element Water en confronteert vuur. Daarom zijn voor hem dichte gele, oranje, felrode, zwarte mineralen die een persoon met hun krachtige energie kunnen onderdrukken ongewenst. De beste optie is blauwe, groene, roze, lichtgele stenen.

Smaragd - Luxe edelsteen en een amulet van creatieve mensen. Bij wereldse individuen maakt hij verborgen talenten wakker en kan hij interesse in filosofie wekken. Smaragd - beschermer van reizigers, matrozen, zakenmensen. Dit is een bewaker voor toekomstige moeders.

Er wordt aangenomen dat een edel mineraal rijkdom brengt. Contact met een Smaragd is nuttig voor de kwetsbare geest van Kreeft. De edelsteen geeft hen vreugde en gemoedsrust. De steen helpt de gesloten natuur om stijfheid te overwinnen, om communicatie met mensen tot stand te brengen.

 

Parels worden geassocieerd met een lang leven, voorspoed, een sterk huwelijk. Creëert krachtige bescherming tegen afgunst. Parels kunnen hun prachtige glans verliezen. Op deze manier waarschuwt hij de eigenaar voor een naderende ziekte.

Maansteen - een doorschijnend blauwachtig zilver mineraal absorbeert maanenergie en redt een persoon van het opwindende effect van de volle maan. Voor Kreeft is dit aanzienlijk. Maansteen (meestal Adular) is nuttig voor degenen die hun liefde zoeken. Mineraal verzacht het karakter van de eigenaar, suggereert een redelijke uitweg uit een moeilijke situatie, bevordert een carrière.

Kattenoog wordt mineralen genoemd waarvan de groenachtige en gouden tinten lijken op de mysterieuze glans van de pupillen van de kat. Dit zijn Toermalijn, Beryl en Chrysoberyl. Hun eigenschappen zijn nuttig voor degenen die de aandacht van anderen willen trekken, om communicatie met collega's en familieleden tot stand te brengen. Deze stenen dragen bij aan carrièresucces.

21 juni - 1 juli (maan)
Vertegenwoordigers van het eerste decennium zijn zachtaardig en sentimenteel. Ze passeren alle externe indrukken door het hart. Kwetsbare aard vereist effectieve bescherming tegen donkere energieën.

Aquamarijn - een exemplaar van het blauwe Beryl ras stabiliseert het zenuwstelsel, beschermt Kreeft tegen bedrog en gemeenheid. De vertroebeling van het mineraal verraadt de emotionele angst van de eigenaar.

Heliotroop - een sterk energieveld van verschillende Chalcedonen biedt een sterke bescherming tegen stress.

Blauwe en licht blauwe Saffieren helpen traagheid te overwinnen, hun plaats in het leven te vinden. De eigenaren van deze edelstenen voelen scherp de leugenars.
Bergkristal -Versterkt de spirituele en fysieke kracht van een persoon.

02 jul - 11 jul (Jupiter)
Kreeft van het tweede decennium onderscheidt zich door een honger naar kennis. Hij neemt een actieve levenspositie in, ambitieus, houdt van macht. Moeilijkheden maken hem niet bang. Het negatieve kenmerk is cynisme. Chrysopraas verpersoonlijkt een nieuw begin. Brengt veel geluk aan onderzoekers. Het trekt geld aan. Helpt nieuwe vrienden te maken.

Peridot. Twijfelachtige geldfraude brengt Kreeft alleen maar zorgen en teleurstellingen met zich mee. Een prachtig groen mineraal waarschuwt de eigenaar voor roekeloze acties.
Amazonite - een bewaker van moedige, zelfverzekerde mensen. Hiermee kunt u de jeugd van de ziel op volwassen leeftijd behouden.
Gouden Topaas helpt in het business.

12 juli - 22 juli (Neptunus).
Vertegenwoordigers van dit decennium zijn de steun van familie en vrienden. Onder hen zijn veel begaafde creatieve persoonlijkheden - schrijvers en kunstenaars. Een karakteristiek kenmerk is een ongewoon ontwikkeld plichtsbesef.

Jade en Nefriet zijn beide stenen met vergelijkbare eigenschappen. Dit zijn de symbolen van perfectie, waar de Kreeft van het derde decennium zo naar streeft.

Amber -solar mineraal is een bron van inspiratie voor creatieve mensen.

Lapis Lazuli, zoals reeds opgemerkt, heeft geheugen een sterke macht over Kreeft. Blauw mineraal verlicht een persoon van moeilijke herinneringen.

Heliodor-transparant geel Beryl slijpend inzicht, elimineert pessimisme.

Kreeft edelstenen op geboortedatum:
21 juni - Blue Opal
22 juni - Blue Agate, White Onyx
23 juni - Smaragd , rood Granaat
24 juni - Rhodoniet, Barnsteen
25 juni - groene Jade
26 juni - Diamant
27 juni - Koraal
28 juni - Sapphire
29 juni - Robijn
30 juni - Turkooise, groene Granaat
1 juli - Blue Agate
2 juli - Black Opal, Lapis Lazuli
3 juli - Aquamarijn
4 juli - Smaragd
5 juli - Malachiet
6 juli - London Topaz (Blue Topaz)
7 juli - Amber
8 juli - Maansteen
9 juli - Parels
10 juli - Jade
11 juli - Ametrine
12 juli - Chalcedoon
13 juli - Cacholong
14 juli - Serpantijn
15 juli - Fluoriet, Chalcedoon
16 juli - Zirkoon, roze Toermalijn
17 juli - Citrien
18 juli - Alexandrite
19 juli - Obsidian
20 juli - Amazoniet
21 juli - Berkristal
22 juli - grijze Agaat