Edelstenen volgens sterrenbeeld Ram

De belangrijkste edelsteen amulet van Ram: 


Robijn wijsheid ontwikkelt, vrijgevigheid leert en beschermt tegen depressies. Het geeft energie om de hoogten van het leven te overwinnen. Robijn houdt de agressiviteit van de Ram tegen. De steen heeft helende eigenschappen. Het verbetert het welzijn bij hypertensie en hartaandoeningen. Het veranderen van de kleur van het mineraal is een waarschuwing voor gevaar. Robijn "kan niet goed opschieten" met een van een stenen. Het kan niet worden gecombineerd met andere edelstenen.

  Een Diamant is een symbool van de overwinningen die Ram nastreeft. Het mineraal wordt een krachtig amulet als het in contact komt met de huid. Het is raadzaam om het aan uw linkerhand of nek te dragen. Wanneer iemands gedachten en spirituele kwaliteiten niet overeenkomen met de onberispelijke zuiverheid van een diamant, zal de krachtige energie van een steen hem schaden.

 Amethist verlicht neuropsychische stress. Beschermt tegen roekeloze beslissingen. Helpt bij het opbouwen van relaties met huishoudens en collega's.

 Saffier symboliseert, net als robijn, wijsheid. Hij vertelt zijn eigenaar een voorzichtige uitweg. De steen is uiterst nuttig voor jonge mensen die geen levenservaring hebben. De meest voorkomende schaduw van dit juweeltje is blauw. Maar voor Ram is hij ongewenst. Een gunstige optie is gele saffier.

 Agaat geweldige amulet voor studenten. Richt zich op leren, ontwikkelt zelfdiscipline. De beste keuze - agaat "zonnige" kleur: rood, oranje, geel.

 Bergkristal. Een typisch gebrek aan Ram is een misverstand van andere mensen, het onvermogen om hun emotionele toestand te voelen. Dit leidt tot conflicten. Bergkristal leert ongeduldige en duidelijke Ram tact en gevoeligheid.

  Ram geboren 21 maart – 31 maart (Mars)
  De favorieten van Mars zijn slimme leiders, die altijd streven naar overwinning. Negatieve karaktereigenschappen: egoïsme, agressiviteit, buitensporige     rechtlijnigheid.
  De meest gunstige stenen:
  -Agaat en Jaspis van warme tinten
  -Bergkristal
  -oranje Carneool
  -Amazonite
  -Hematiet
  -Tijgeroog
  Ram geboren 04 apr - 11 apr (Sun)
Ram geboren in deze periode zijn ambitieus, gul, nobel. Geweldige organisatoren. Hun belangrijkste waarde is familie. Nadelen: autoritarisme, humeur, jaloerse instelling.
  De meest gunstige stenen:
  -rode Jaspis
  -Heliotroop
  -Barnsteen
  -Parels van gouden en roze tinten
  -Sardonyx
Ram 12 apr - 20 apr (Venus)
De romantische planeet geeft aanleiding gepassioneerd van aard, geobsedeerd door het zoeken naar grote liefde. Venusiaans "lam" wordt vaak gekenmerkt door een verlangen naar avontuur.
De meest gunstige stenen:
  -Diamant
  -Robijn
  -Zirkoon
  -Saffier

   Amuletten voor dames Ram:
Dames van het lente teken Ram, streven er altijd naar om in de schijnwerpers te staan. Diamanten en Robijnen drukken welsprekend hun heldere persoonlijkheid uit. Een groene Diamant zal helpen de droom van kinderen te realiseren. Diamanten zijn niet geschikt voor alleenstaande vrouwen. Transparant zirkoon zal geluk geven aan jonge vrouwen. Geel Zirkoon zal de krachten van de vertegenwoordigers van de volwassenheid versterken. Rode Jaspis zal een zakenvrouw leren dingen te plannen zodat er tijd is voor het gezin.

  Amuletten voor mannen Ram:
Leiderschap benadrukt Robijn. Rode Granaat zal helpen bij het realiseren van een succesvolle carrière. Ambitieuze mensen moeten een edelsteen op hun wijsvinger dragen. Exotische groene Granaat is een symbool van bescherming tegen gewelddadige dood. Hangende sieraden dragen bij aan geluk in de liefde.

Ram edelstenen op geboortedatum:
21 maart - Turquoise
22 maart - zwarte Agaat
23 maart - Amazonite
24 maart - White Opal
25 maart - Robijn
26 maart - Blue Topaz
27 maart - gele Topaas, Barnsteen
28 maart - Barnsteen, Citrien
29 maart - groene Amethist, Chrysoberyl
30 maart - Amber
31 maart - rode Granaat
1 april - Tanzanite, Aquamarijn
2 april - Alexandrite
3 april - Black Opal
4 april - Diamant
5 april - groene Granaat
6 april - Paars Amethyst
7 april - Groene Agate
8 april - Black Onyx
9 april - Paars Amethyst
10 april - rode Granaat
11 april - rood Korund, Zirkoon
12 april - Amazonite
13 april - Alexandrite
14 april - watermeloen Toermalijn
15 april - Chalcedoon, groene Jaspis
16 april - Jasper, Amber
17 april - Robijn
18 april - Maansteen
19 april - Heliotroop
20 april - zwarte Obsidiaan, groene Amethist.