Edelstenen voor Stier (21 apr - 21 mei)

 

 

Een belangrijke rol in de vorming van de persoonlijkheid van Stier wordt gespeeld door Venus en de Maan. Afhankelijk van de geboortedatum oefenen Mercurius en Saturnus hun invloed.


Smaragd is een prachtig groen edelsteen - de belichaming van wijsheid. Sinds de oudheid wordt het beschouwd als een krachtig amulet tegen alle zorgen en negatieve invloeden. Smaragd versterkt het geheugen, verdrijft melancholie. Het stimuleert het vermogen voor wetenschappelijk onderzoek en filosofische ontdekkingen. De steen geeft de vreugde van het leven, versterkt de liefde. De magische eigenschappen van de edelsteen verschijnen alleen tegen de achtergrond van spirituele zuiverheid. Als de eigenaar van de Smaragd geobsedeerd is door duistere gedachten en kwade gevoelens, wordt de Smaragd zijn vijand.

 

Chrysopraas is een mineraal van appel of grasachtige tint en vertegenwoordigt het meest waardevolle type Chalcedon. Zijn energie zal Stier helpen traagheid, zelftwijfel te overwinnen, de moed geven die nodig is voor een nieuw begin en veranderingen. Chrysopraas heeft helende eigenschappen: versterkt het gezichtsvermogen, normaliseert de bloeddruk, verbetert de stofwisseling, verzwakt reumatische pijnen. Onder invloed wordt de huid elastischer en gladder. Degene die een armband met Chrysopraas aan zijn linkerhand draagt, beschermt de steen tegen zenuwziekten.

Agaat behoort ook tot Chalcedon. Deze halfedelsteen is een symbool van welsprekendheid. Bovendien geeft hij zijn bezitter materiële welvaart en een lang leven. Agaat stenen met lichte tinten - wit, blauw, grijs - verbeteren de goede eigenschappen van de persoon.Ze zijn vooral gunstig voor de gezondheid van vrouwen en voor het versterken van het gezin. Zwarte Agaat is een mannelijk amulet. Hij zal zijn meester redden van de duistere krachten, geloofwaardigheid geven aan zijn woorden en daden. Deze stenen eigenschappen zijn nuttig voor loopbaanontwikkeling.

Turquoise sieraden is een talisman van doelgerichte mensen die volhardend zijn in het bereiken van hun doelen. Het mineraal helpt Stier in risicovolle situaties. Turkoois wordt verondersteld om geld aan te trekken. De steen symboliseert trouwe liefde. Dit is de perfecte amulet voor jonge vrouwen. Maar volwassen vrouwen zijn beter af. Zowel het blauwe als het groene turkoois harmoniëren met de binnenwereld van Stier.

Malachiet. Lichtgroen Malachiet staat hoog aangeschreven vanwege zijn vermogen om kwaad te absorberen dat gericht is aan zijn eigenaar. Het bevrijdt een persoon van beledigingen en sombere gedachten. Voordelen bij ziekten van de alvleesklier, hart pathologieën. Beschermt tegen straling. Stimuleert het werk van vitale klieren - de pijnappelklier en hypofyse.

21 april - 01 mei (Venus)
Venusiaanse aard - estheten. Ze worden gekenmerkt door een passie voor prachtige dingen. Maar onder invloed van de aarde, het natuurlijke element van het teken, kan een persoon overmatig materialistisch worden. Saffier, een symbool van verheven kwaliteiten, zal helpen het gebrek aan spiritualiteit te vullen.

02.05 - 11.05 (Mercurius)
De eigenaardigheid van Stier in het tweede decennium is extreme besluiteloosheid. Het veroorzaakt ernstige problemen. Arabische Onyx zal helpen om het probleem op te lossen. Gestreepte steen zal het karakter kracht geven, leren hun mening te verdedigen. Soms is Stier in deze groep begiftigd met een te kritische geest. Het vermogen om oprechte en pure liefde voor cynische natuur te geven zal Aquamarijn geven.

12.05 - 21.05 (Saturnus)
Ernst, die pessimisme bereikt, overschaduwt het leven van Stier in het derde decennium. Blauwe Topaas zal de vreugde van het leven teruggeven, helpen angst te overwinnen.

De keuze van stenen op kleur.
Mineralen van groene en blauwe tinten hebben een gunstig effect. Aan de hierboven genoemde lijst met talismannen kunt u toevoegen: Amazonite, het kan oudere mensen inspireren in de impulsen van de jeugd. Lapis lazuli  is een amulet van vriendschap, succes, materiële veiligheid. Het heeft een heldere blauwe, violette of blauwe kleur. Transparante mineralen zijn ook geschikt voor lichamen:kleurloze Diamant is een teken van hardheid en sterkte. Eigenlijk voor "zachte" mensen. Bergkristal - verbetert de spraak- en mentale vaardigheden. Versterkt de menselijke gezondheid en spirituele kracht. Stenen van lichte tinten zijn gunstig voor het tweede lenteteken: melkachtige witte Cacholong is een symbool van een sterke familie.

Stier edelstenen op geboortedatum:
21 april - Groen Agaat
22 april - Zirkoon, Jaspis
23 april - Kattenoog, Barnsteen
24 april - Blauwe Corundum
25 april - Carneool, Koraal
26 april - blauwe Aventurijn
27 april - groene Obsidiaan, witte Jade
28 april - Zirkoon, Turkoois
29 april - Black Opaal
30 april - rode Agaat, Jaspis
1 mei - Amazonite
2 mei - Alexandrite
3 mei - zwarte Onyx
4 mei - Paars Amethist
5 mei - Sapphier
6 mei - groene Onyx
7 mei - Kwarts
8 mei - groene Amethist
9 mei - blauwe Topaas, Malachiet
10 mei - Bergkristal
11 mei - Rozenkwarts
12 mei - Turkoois
13 mei - witte Opaal, Chalcedon
14 mei - Agaat
15 mei - Barnsteen, Serpentijn
16 mei - roze Toermalijn, Peridot
17 mei - Diamant
18 mei - zwarte Obsidiaan, Smaragd
19 mei - Jasper
20 mei - Koraal.