Edelstenen voor Tweelingen (21 mei tot 21 jun)

 

 

Tweelingen is een van de meest veranderlijke, tegenstrijdige en veelzijdige tekens van de sterrenbeeld.


Agaat. Er is een overtuiging dat Agaat een lang leven voortbrengt. Halfedel mineraal zit vol met de geheimen van creatief succes. Hij helpt de Tweelingen zijn roeping niet op te geven na de eerste mislukkingen, ontwikkelt daarin de ontbrekende kwaliteiten - geduld en doorzettingsvermogen. Agaat geeft kracht aan zwakke en zieke mensen. Beschermt tegen afgunst en woede van anderen. Mineralen met warme tinten worden aanbevolen - geel, oranje, rood.

       Alexandrite. Het karakter van de Tweelingen mist vaak stevigheid en kracht. Deze kwaliteiten helpen om een ​​edelsteen van het ras van Chrysoberyls te vinden. Alexandrite heeft het mysterieuze vermogen om van kleur te veranderen. Groen in het daglicht, het wordt paars in kunstlicht. Gele vlekken op het oppervlak zijn een signaal van gevaar voor de gezondheid of het leven van de eigenaar.

     Beryl - een amulet van reizigers. De personificatie van een succesvolle carrière. Symbool van kracht. De geleider van positieve energie. Men denkt dat Beryl helpt bij het winnen van een rechtszaak. Deze steen is handig voor luiaards.

    Citrien. Het onvermogen van de Tweelingen om zich te concentreren, veroorzaakt problemen in werk en studie. Citroengeel of honing-gouden kwarts - Citrien elimineert dit nadeel. Gokkende mensen beschermen door de steen tegen uitslag, risicovolle acties. Als een loyale vriend staat hij altijd aan de zijde van zijn bezitter.

   Carneool. Veel Tweelingen zijn begaafd met literaire en artistieke talenten. Oranjegele of rode Carneool is een assistent in creativiteit. Dit mineraal wordt in de geneeskunde gebruikt bij de behandeling van schildklier-, darm- en huidziekten. Het geheim van helende eigenschappen is de zwakke radioactiviteit van individuele exemplaren.

  21 mei - 31 mei (Jupiter)
Tweeling van het eerste decennium heeft zowel intuïtief als analytisch denken ontwikkeld. Bergkristal verbetert denkprocessen. Gele en rode obsidiaan vormen een redelijk zelfbeeld. Aanbevolen groene mineralen, verpersoonlijking van trouw, zuiverheid, zelfbeheersing: -Malachiet
-Jade
-Amazoniet
  01 jun - 10 jun (Mars)
Het is belangrijk voor degenen die in het tweede decennium zijn geboren om de invloed van een agressieve planeet te verzachten, om eigenschappen als egoïsme, humeur, overmatig doorzettingsvermogen te verzwakken. Amber, evenals parels van witte, roze, gele tinten kalmeren het zenuwstelsel, zorgen voor gemoedsrust. Voor onrustige mensen die verandering en vernieuwing zoeken, is het handig om Chrysopraas te dragen.

  11 juni - 21 juni (zon)
De uitverkorenen van de zon stralen optimisme uit. Ze houden heel veel van kinderen. Beter dan de andere Tweelingen beheersen ze hun gevoelens, maar ze hebben ook flitsen van woede. Parels (behalve zwart), Topaas, Smaragd verdrijven haat en woede. Dezelfde functie wordt uitgevoerd door roze en gele Saffieren - symbolen van wijsheid en gerechtigheid. Smaragd en Parels trekken bovendien geld aan. Gele Topaas verandert een vrouw in een schoonheid en een man in een wijze.

    Een extra lijst met stenen voor Tweelingen:
   Almandine - een "steen van vreugde" (een verscheidenheid aan frambozen en roze Granaat).Uwarowiet - een assistent voor gulle mensen, een bescherm tegen dieven en jaloerse mensen (groene Granaat) Rhodoniet - een roze siersteen, nuttig voor het wekken van talenten. lila Amethist - een steen van luchtelementen, een amulet van reizigers en atleten; beschermer tegen donkere invloeden.

Tweelingen edelstenen op geboortedatum:
21 mei - Maansteen
22 mei - Beryl
23 mei - paarse Amethist, Chrysoberyl
24 mei - Chrysoliet
25 mei - Smaragd, Lapis Lazuli
26 mei - zwarte Parels
27 mei - groene Toermalijn
28 mei - Black Onyx
29 mei - Amazonite
30 mei - groene Jade, Alexandriet
31 mei - Rauchtopaz, Parels
1 juni - Heliotroop
2 juni - Carneool
3 juni - roze Opaal
4 juni - Barnsteen, Beryl
5 juni - Robijn
6 juni - Jasper
7 juni - Citrien
8 juni - groene Granaat
9 juni - Malachiet
10 juni - Koraal
11 juni - Turkoois
12 juni - Kattenoog, groene Amethist
13 juni - Sapphire
14 juni - Diamant
15 juni - witte Agaat
16 juni - Smaragd
17 juni - Opaal
18 juni - Blue Topaas
19 juni - groene Obsidiaan
20 juni - Chrysopraas