Edelstenen vanVissen (20 feb - 20 maart)

   

Vissen  betreden het podium op 20 februari en verlaten het op 20 maart. Hun natuurlijke element is water. Regerende planeet - Neptunus.
Aquamarijn. Beryl in de kleur van de zee versterkt het actieve principe van het leven, herstelt gemoedsrust, verzacht woede. Het is handig voor inerte vissen. En aquamarijn trekt liefde en geld aan.
Amethist geeft geluk, brengt vrede in de familie. Het verlicht Vissen van stemmingswisselingen, ladingen met positieve energie. Amethist verzacht de bitterheid van het falen van de liefde, draagt ​​bij aan het ontstaan ​​van een nieuw gevoel. Maar hij heeft één verraderlijk kenmerk. Gepresenteerd als een geschenk, kan Amethist de gever verliefd laten worden en de oude liefde verraden.

Gagat steen is opvallend verschillend van kleur van andere Vissen amuletten. Hij is zwart. De personificatie van de geheimen van de nacht, de Gagat beschermt nerveuze, gevoelige individuen tegen donkere dromen, dooft onverklaarbare angsten, lost in zijn zwartheid alle kwaad op dat gericht is op zijn meester.
Parels zijn een symbool van ware liefde. Hij brengt vissen een gelukkig en lang leven. Ring met Parels - bescherming tegen dieven en oplichters. Het vervagen van de edelsteen duidt op de ontwikkeling van een verborgen kwaal bij de eigenaar.
Maansteen. Samen met de treurende zwarte Gagat beschermt de blauwachtig zilveren Adular de slaap van Vissen en helpt ze koel te blijven in stressvolle situaties. Maansteen trekt geld aan. Maar het kan niet constant worden gedragen - het mineraal verzacht de ernst van de reactie op het moment van gevaar.
Opaal. Vissen hebben de neiging de werkelijkheid te verfraaien. Opaal beschermt hen tegen jaloers, oplichters, leugenaars. Zwakke aard, hij geeft hardheid. Vanwege de variabele kleur wordt Opaal geassocieerd met inconstantie. Maar voor Vissen brengt de melkwitte variëteit van het mineraal (Cacholong) gezinswelzijn en sublieme liefde. Onder de vertegenwoordigers van het teken zijn veel creatieve mensen. Opaal versterkt hun talenten, creëert inspiratie.

20 feb - 1 maart.
Tijdens deze periode worden dichters, romantici, liefhebbers van verandering geboren. De invloed van Saturnus leidt hen weg van de realiteit van het leven naar de wereld van dromen. Het is nuttig voor dergelijke personen om de volgende items op te nemen in de set van talismannen:
  -Aventurijn een symbool van creativiteit en helderheid van geest
  -blauwe Saffier de personificatie van wijsheid en intelligentie, helpt om luiheid te overwinnen, verhoogt de gevoeligheid voor leugens
  -Smaragd stimuleert de belangstelling voor humanitaire studies, versterkt het geheugen.
2 maart - 11 maart.
Jupiters afdelingen dromen van een fatsoenlijke beoordeling van hun verdiensten van anderen. Hun extra charmes:
  -Heliotroop beschermt effectief tegen afgunst en andere negativiteit
  -Koraal - helpt dromen te realiseren
  -Chrysolite beschermt tegen roekeloze acties geeft zelfvertrouwen.
12 maart - 20 maart.
Het derde decennium is onderworpen aan Mars. Mensen uit deze periode zijn vrolijk, sociaal. Bovendien zijn ze grillig, opvliegend, achterdochtig. Ze worden aanbevolen om toe te voegen aan de belangrijkste talismannen:
  -Alexandriet een steen van levensduur, geluk en voorspoed, brengt emoties in evenwicht;
  -Chrysopraas trekt de sympathie van anderen aan, bevordert een nieuw begin, verdrijft nachtmerries.
Aanvullende lijst van gunstige stenen voor Vissen: Agaat (blauw), Beryl (lichtgroen), Bergkristal, Topaas (blauw en kleurloos), Toermalijn, Uvaroviet, Spinel.

Vissen stenen op geboortedatum:
20 februari - Paarse Amethist, Parels
21 februari - Granaat
22 februari - Diamant
23 februari - Toermalijn, Jaspis
24 februari - Hematiet
25 februari - groene Amethist, Koraal
26 februari - Lapis lazuli
27 februari - Malachiet, Rauchtopaas
28 februari - Bergkristal
29 februari - Robijn, Saffier
1 maart - Topaas, Beryl
2 maart - Aquamarijn
3 maart - Carneool
4 maart - Alexandrite
5 maart - Robijn
6 maart - Chrysolite
7 maart - Smaragd
8 maart - Jaspis
9 maart - witte en blauwe Opalen
10 maart - Onyx
11 maart - Carneool
12 maart - Maansteen
13 maart - Labradorite
14 maart - Zwarte Agaat
15 maart - Chalcedon
16 maart - Spinel
17 maart - Tanzanite, Turquoise
18 maart - Gagat, Opaal
19 maart - Smaragd
20 maart - Koraal, Jade