Edelstenen voorWaterman (21 jan - 19 feb)

 

Voorheen werd Saturnus beschouwd als zijn controlerende planeet. Moderne astrologen zeggen dat Uranus Waterman beschermt. Het natuurlijke element van het teken is Lucht.
De belangrijkste mascottes van Waterman is Aquamarijn, dit blauwe Beryl - een symbool van vriendschap, die Waterman zo waardeert. Aquamarijn heeft een ongewoon sterke relatie met de eigenaar. Hij reageert gevoelig op alle zorgen en kwalen van een persoon, verwijdert stress, organiseert gedachten, beschermt het goedgelovige individueel tegen misleiding.

Amethist steenmagie transformeert de innerlijke wereld van een persoon ten goede. Net als Aquamarijn geeft het Waterman inzicht. Om bij elke activiteit succes te behalen, missen vertegenwoordigers van het teken vaak vastberadenheid, het concentratievermogen.Amethist stuurt hun energie in de goede richting. De edelsteen heeft uitstekende genezende eigenschappen - het geneest slapeloosheid en normaliseert de hersencirculatie.

 Turkoois in vertaling uit de oude Perzische taal, as "steen van geluk". Mineraal wordt geassocieerd met overwinning, succesvolle verwezenlijking van het doel. Watermannen hebben vaak geld nodig. Turkoois trekt materieel welzijn in hun leven aan. Dankzij dit juweeltje kun je op tijd een verborgen kwaal in jezelf vinden. De heldere kleur van de steen dimt bij de eerste symptomen van de ziekte.

Granaat.De kou van Waterman is een obstakel voor gelukkige liefde. "Passie steen" roept seksueel temperament op en ontsteekt de ziel. Granaat is bovendien nuttig om het zelfvertrouwen te vergroten. Voor vrouwen vergemakkelijkt het de bevalling.

Blauwe Saffier. Veel Waterman dromen ervan om publieke erkenning te krijgen. In dit geval hebben ze saffierjuwelen nodig. De 'Steen der Wijzen' zal de eigenaar zijn werkelijke doel in het leven aangeven, kracht en moed geven, zijn intuïtie aanscherpen.

Zirkoon. Dit edelsteen ontwikkelt talenten, geheugen, hunkering naar kennis, brengt inspiratie voor creatieve individuen. En Zirkoon wekt vertrouwen en optimisme in een persoon, laadt op met positieve energie. Hanger met zirkoon zal helpen om een ‚Äč‚Äčlevenspartner te vinden voor een alleenstaande vrouw.
De keuze van amulet stenen volgens de horoscoopdatum voor Waterman:
     21 jan - 30 jan 
In het eerste decennium worden charmante romantici geboren. Hun achilleshiel is verlegenheid, besluiteloosheid, melancholie. Stenen met sterke energieën hebben een gunstig effect op deze mensen:
   -Parels (wit, goud)
    -Jade (wit, lichtgroen)
    -Obsidiaan (bruin-zwart).

  31 jan - 9 feb
Vertegenwoordigers van het tweede decennium zijn begiftigd met een briljante geest en gevoel voor humor. Respect en erkenning bereiken is hun gekoesterde droom. De volgende talismannen zullen hen helpen bij de implementatie ervan:
    -Lapis lazuli - personificatie van succes
    -Chrysopraas - een symbool van een nieuw begin
    -Baarnsteen - een bron van creatieve kracht en optimisme


10 feb - 19 feb
Deze personen worden gekenmerkt door overmatige dromerigheid en emotionaliteit, verborgen onder het mom van externe kalmte. Deze kwaliteiten kunnen interfereren met succesvolle zelfrealisatie. Waterman van het derde decennium heeft stenen nodig die ons tot actie kunnen dwingen: kleurloze en blauwe Topaas - een 'remedie' tegen onverklaarbare angsten grijze, blauwe Agaat - een beschermer tegen energie vampieren,Chrysoliet - een bewaker tegen teleurstellingen


Extra stenen van Waterman: Amazoniet, Diamant (kleurloos), Bergkristal, Koraal (roze), Maansteen (zilverblauw), Onyx (behalve Arabisch - met zwarte en witte lagen), Opaal (melkachtig wit), Parel, Toermalijn; Uwaroviet
Edelstenen van Waterman op geboortedatum:
21 januari - Baarnsteen
22 januari - Diamant
23 januari - Chrysoberyl, Chalcedon
24 januari - rode Agaat, Jade,Nefriet
25 januari - zwarte Agaat
26 januari - Maansteen
27 januari - groene Amethist
28 januari - Malachiet, Beryl
29 januari - Blauw Agaat
30 januari - Alexandrite
31 januari - Robijn
1 februari - Diamant
2 februari - Jasper, Kashmir saffier
3 februari - Chrysopraas, Mystieke topaas
4 februari - Aquamarijn
5 februari - Korund
6 februari - Hematiet, Carneool
7 februari - Chrysolite, Obsidiaan
8 februari - Chalcedon, Ametrine
9 februari - Granaat
10 februari - Baarnsteen
11 februari - Amazonite
12 februari - Roze Agaat
13 februari - Aquamarijn, Jade
14 februari - Vuuropaal
15 februari - Lapis lazuli, Citrien
16 februari - Saffhire, Carneool
17 februari - Toermalijn
18 februari - Rutielkwarts, zwarte Onyx
19 februari - Lapis lazuli, Hematiet.