Edelstenen voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september - 23 oktober)

 

Amethist is perfect voor Weegschaal. Dit edelsteen is van lucht, het is licht, mobiel en ook veranderlijk, daarom wordt het vooral aanbevolen voor vrouwelijke schalen. Mineraal draagt ​​bij aan de ontwikkeling van intelligentie, intuïtie en de multilaterale ontwikkeling van persoonlijkheid. Een belangrijke eigenschap van amethist is het vermogen om ziekten van het zenuwstelsel en het endocriene systeem te genezen. Het beste van alles, dit mineraal manifesteert zich in een frame, dat is gemaakt van zilveren metalen.

Diamant heeft Weegschaal dringend behoefte aan een talisman, die de kracht van karakter personifieert. Deze functie wordt met succes uitgevoerd door een diamant. Onder invloed van zijn energie, zal de eigenaar van het juweel leren om onafhankelijke beslissingen te nemen.

Sinds de oudheid wordt Malachiet als zacht beschouwd, wat harmonie en aantrekkelijkheid geeft. In dit opzicht wordt Weegschaal vooral aanbevolen, omdat ze echt een balans van deze twee componenten nodig hebben. Malachiet wordt de steen van acteurs, kunstenaars, schrijvers en andere buitengewone persoonlijkheden genoemd, omdat het in staat is om creativiteit te vergroten. Er wordt aangenomen dat amuletten en sieraden gemaakt van malachiet, die een persoon lange tijd draagt, veroudering kunnen vertragen.

Lapis Lazuli.Weegschaal legt het oorspronkelijke idee neer en trekt zich in de schaduw terug. Andere mensen nemen hun verdiensten. Lapis lazuli zal de situatie corrigeren, doorzettingsvermogen geven bij de uitvoering van plannen en projecten.

Opaal. Sprankelende schittering op het oppervlak van de steen kan een timide, twijfelende persoon vertrouwen in zichzelf geven, zijn luiheid en passiviteit transformeren in een actieve levenshouding. Maar als de eigenaar van het opaal beroofd wordt van fatsoen, zal het vluchtige mineraal zich tot hem wenden met zijn verraderlijke kant.

Toermalijn versterkt een onstabiele emotionele toestand van een persoon. Helpt de eigenaar om een ​​meer integrale persoonlijkheid te worden, die de donkere en lichte energieën van het dubbele teken in evenwicht brengt.

Aquamarijn maakt je klaar voor vruchtbaar werk. Zal moed en vastberadenheid geven die nodig is om het doel te bereiken. Het zal de gevoelens van de bruid en bruidegom versterken. Aquamarijn is een symbool van trouw en een sterke familie.

24 sept - 3 okt
De invloed van Venus is het sterkst van invloed op de Weegschaal die in het eerste decennium is geboren. Ze zijn gevoelig, sierlijk, teder, maar ze weten niet hoe ze voor zichzelf moeten opkomen, ze kunnen nauwelijks wrok verdragen. Hun talismannen helpen teleurstellingen te vergeten, angsten te verlichten:
-Amethist
-Aventurijn
-Malachiet
-Beryl
-Jaspis (behalve rood).

4 okt - 13 okt
Vertegenwoordigers van het decennium van Saturnus zijn bescheiden en toegewijde werknemers. Het welzijn van het huishouden is voor hen veel belangrijker dan geld, carrière en zelfbevestiging. Zodat deze mensen de kracht en tijd voor zichzelf kunnen vinden, hebben ze actieve mineralen nodig:
-Almandine
-Bergkristal
-Malachiet
-Robijn

14 okt - 23 okt
Weegschaal van het derde decennium ervaart de extra invloed van Jupiter. Ze zijn verfijnd, artistiek. Veel muzikanten, artiesten en schrijvers werden in dit periode geboren. Typische zwaktes van het decennium: verwennerij, een neiging tot onverklaarbare angsten en zenuwinzinkingen. De magie van stenen redt van depressie, geeft redelijkheid, wijsheid, vrede. Edelstenen uit de periode:
-Beryl
-Saffier (kleurloos, geel)
-Topaas
-Citrine

Een extra lijst met edelstenen: Parels (zwart), Koraal,Labradorite, Obsidiaan, Chrysopraas, Zirkoon

Weegschaal edelstenen op geboortedatum:
24 september - Peridot, Aquamarijn
25 september - Alexandrite
26 september - Malachiet, zwarte Agaat
27 september - Groen Amethyst
28 september - Sapphire
29 september - groene Granaat
30 september - Kwarts
1 oktober - rode Granaat
2 oktober - Bruin Agate
3 oktober - Jade
4 oktober - Citrien
5 oktober - Paars Amethyst
6 oktober - Zwarte Opaal
7 oktober - gestreepte Agaat, Jaspis
8 oktober - Lapis lazuli
9 oktober - blauwe Topaas, Rozenkwarts
10 oktober - Turquoise
11 oktober - Bergkristal
12 oktober - Vuuropaal
13 oktober - Amazoniet
14 oktober - Diamant
15 oktober - Bergkristal, Maansteen
16 oktober - Aventurijn
17 oktober - Beryl
18 oktober - Obsidiaan, Amethist
19 oktober - Robijn
20 oktober - Smaragd
21 oktober - Korund, Chrysoberyl
22 oktober - Ster Sapphire
23 oktober - roze Topaas.