Granaat

Granaat kan rood, bruin, oranje, groen en zwart van kleur zijn. Grossulaar is een een groene of oranjebruine variëteit, uvaroviet is een groen met zwarte soort, melaniet is een zwarte granaat en almandien is een roodbruin tot zwarte variëteit. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

Werking

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelf genezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Sterrenbeelden:

Voor Schorpioen is Granaat een ideale steen. Zijn magische vermogens zullen mensen naar Schorpioen trekken als een magneet, waardoor hij een leider wordt. Jaloezie is kenmerkend voor Schorpioenen, maar met behulp van een Granaat wordt het gemakkelijker om op liefde en vriendschap te vertrouwen. Granaat geeft schorpioenvrouwen nog meer mysterieuze aantrekkingskracht en helpt om ware liefde te vinden.

Voor Steenbok zijn Granaat de beste assistent, omdat ze zich volledig overgeven aan hun werk. Dit mineraal heeft een gunstige invloed op de energie van Steenbok, geeft het kracht en zelfvertrouwen. Steenbok vrouwen, een charme met een granaat kan beschermen tegen negatieve informatie-impact.

Voor Waterman kan Granaat een steen van liefde worden. Er is een mening dat Waterman een negatieve houding heeft tegenover het huwelijk en het stichten van een gezin, omdat Granaat Waterman zullen helpen een gevoel van liefde, toewijding, geluk en vreugde te krijgen. Voor vrouwelijke vertegenwoordigers van dit teken, zal Granaat helpen gemoedsrust te bereiken en de wereld rondom te accepteren, zoals het echt is.

Voor Boogschutter kunnen Granaten een redder worden. Boogschutter trekt vaak problemen aan, en met behulp van een Granaat kun je jezelf beschermen tegen mislukking, slechte wensen en kwaad. Ook zal Granaat Boogschutter helpen om sterke liefde en ware vriendschap te vinden. Vrouwen met een zachtaardig karakter zullen helpen om sterker van geest te worden en zullen een boost van energie geven om nieuwe ideeën te implementeren.

Voor Gemini, dat wordt gekenmerkt door ongeduld, veranderlijkheid in stemming en passie voor debat, kan Granaat dienen als een punt van evenwicht en ondersteuning. Het zal alle ruzies en tegenstellingen wegwerken. Vrouwen, vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld, kunnen Granaat gebruiken als een talisman van ware liefdesrelaties en ware vriendschap.

De verbinding tussen Granaat en Leo is niet zo sterk en duidelijk als andere tekenen. De Leeuw zal lange tijd aan de steen wennen en daarmee een verband leggen. Maar nadat het is vastgesteld, zal de Granaat volledig de harmonie van Leo met de buitenwereld creëren. Het zal moeilijk zijn voor vrouwelijke Leeuwen om de krachtige vibratie van dit mineraal te weerstaan, dus astrologen raden aan dat ze sieraden met Granaat onregelmatig dragen.

Weegschalen, die vaak een veranderlijk humeur hebben, zullen granaten helpen om gemoedsrust te vinden. De magische eigenschappen helpen vrouwelijke weegschalen om het leven en gedachten te reguleren.

Granaat van de Ram zal helpen vriendelijker te worden en conflicten te vermijden, leren om anderen met liefde te behandelen. De eerlijke seks, de edelsteen verlicht slechte gedachten, verdrijft problemen en fobieën.

Voor Maagd heeft een Granaat ook een aantal handige functies. Hij is in staat om mentale activiteit perfect te activeren, de stemming te verhogen en het leven van de eigenaar te vullen met harmonie en vreugde. Granaat verleent vrouwelijke seksualiteit en natuurlijke schoonheid aan Maagd.

Moderne lithotherapeuten geloven dat een Granaat amulet uitermate nuttig zal zijn voor Vissen. De steen is goed in staat om de bloeddruk te stabiliseren, wonden snel te genezen en botweefsel te versterken. Het kristal helpt vrouwen Vissen met psychische stoornissen, het is goed in staat om stress te verlichten.

Voor Stier granaten zullen categorisch niet werken. Voor hen is deze steen in staat om alle soorten verdriet en frequente materiële moeilijkheden te brengen. Stier, die in onenigheid leeft met zijn eigen geweten, zal geen Granaten kunnen dragen als een talisman, zelfs als hun eigen horoscoop hen hierin niet tegenspreekt.

Granaat