Edelstenen voor Scorpioen (24 okt tot 22 nov)

 

Scorpioen wordt bestuurd door een roodgloeiende Mars en verre koude Plutonium. Natuurlijk element - Water.
De belangrijkste edelstenen-amuletten zijn van Schorpioen.
Het teken van Schorpioen is geschikt voor mineralen die traditioneel als gevaarlijk worden beschouwd. Dit zijn lichtgekleurde edelstenen met donkere glinsterende tinten: blauw, bloedrood, lila, rouwzwart. Handig voor hem en de edelstenen van de elementen van Water.

Aquamarijn-beschermer van echtelijk geluk, een symbool van liefde en respect. In de ziel van de eigenaar schenkt een oprechte waardering aan degene die het gaf.

Hematiet temt de ongecontroleerde energie van Schorpioen, inclusief seksuele. Constant contact met Hematiet zal de vertegenwoordiger van het teken leren tolerant en aanhankelijk te zijn met huishoudens, om collega's op het werk beter te begrijpen.
Granaatspeciemens van rode en zwarte kleuren vergroten de aantrekkelijkheid van de eigenaar. Granaat is een symbool van liefde, vriendschap, dankbaarheid. Zijn magie stelt ons in staat om de gebeurtenissen van de toekomst te voorspellen.
Koraal-Schorpioen is onderworpen aan een sombere stemming. Zijn irritatie richt zich vaak tot zichzelf. Rode, blauwe, zwarte koralen redden de eigenaar uit de gevangenschap van depressie, behalve voor vervelende fouten.
Opaal egaliseert relaties in een huwelijk en elimineert jaloezie schandalen. Schorpioen's partner mist vaak aandacht en genegenheid. Opaal zal deze omissie corrigeren.

Robijn is de talisman van mannelijke winnaars. Brengt succes in grote business en politiek. Leert niet aan jezelf te twijfelen. Elimineert arrogantie.

Blauwe Saffier. Het kan moeilijk zijn voor een Schorpioen om van de last van zware herinneringen af ​​te komen. Hij is in staat tientallen keren mentaal klachten te 'scrollen', onaangename situaties. In dit geval wordt saffier aanbevolen. Voor vrouwen is dit juweeltje van bijzonder belang. Hij maakt ze flexibeler, elimineert wantrouwen en verontrustende voorgevoelens.

Schorpioen op geboortedatum 24 okt - 3 nov

De nadelen van de mensen van het eerste decennium zijn koppigheid, arrogantie, de gewoonte om te bevelen. Een onredelijke verspilling van energie veroorzaakt ontevredenheid met het leven. Duidelijke vaste mineralen zullen helpen om de situatie op te lossen:
-Amethist
-Diamant
-Bergkristal

4 nov - 13 nov

Schorpioenen van het tweede decennium zijn vrijgevig, dapper, beslissend. Ze gaan naar het doel en stoppen niet voor niets. Mislukkingen brengen wanhoop en meedogenloze zelfkritiek met zich mee. Correct geselecteerde talismannen brengen harmonie in de zielen van deze mensen:
-Turkoois
-Serafinite
-Kattenoog
-Toermalijn

14 nov - 22 nov
Scorpioenen die geboren in het derde decennium zijn amoureuze, begaafde, creatieve persoonlijkheden. De volgende stenen zijn in harmonie met hun mysterieuze en complexe innerlijke wereld:
-Alexandrite
-Beryl
-Heliodoor
Aanvullende lijst met extra amuletten: Labradorite, Lapis lazuli, Obsidiaan, Onyx (zwart), Pyrope, Carneool, Chrysopraas.

24 oktober - Bergkristal
25 oktober - Baarnsteen
26 oktober - Rauchtopaz
27 oktober - blauwe Topaas
28 oktober - Amazonite
29 oktober - Paars Agaat
30 oktober - Black Opaal
31 oktober - Aquamarijn
1 november - rode Granaat
2 november - Parels
3 november - Smaragd
4 november - Carneool
5 november - Chrysopraas
6 november - Citrien, Lapis Lazuli
7 november - roze Toermalijn
8 november - Beryl
9 november - Obsidiaan
10 november - groene Onyx
11 november - Maansteen
12 november - Chrysolite
13 november - Pyrope
14 november - Koraal
15 november - groene Granaat
16 november - Alexandrite, Onyx
17 november - Braziliaanse en Afrikaanse Agaat
18 november - Diamant, zirkoon
19 november - Melk Opaal
20 november - gele Topaas
21 november - Lapis Lazuli
22 november - Robijn.