Retour Voorwaarden

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht).
Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

waarop het artikel in je bezit is:
bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen:
bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

Het geven van een retoursopdracht via onze site middels  email, of via een van onze medewerkers na telefonisch contact
Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren.

Bestel alleen als u zuivere interesse heeft !!

We vragen u om met respect om te gaan met een gekocht artikel, omdat elk sieraad uniek is en met de hand gemaakt is het niet de bedoeling producten te bestellen terwijl u van te voren al weet dat u er een aantal gaat retourneren. In de herroepingsrecht van 14 dagen heeft u een product te leen en vragen om in die periode zorgvuldig om te gaan met ons product.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

Het artikel compleet is inclusief Art-Ajoure geschenkverpakingen.
Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.
Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. En ook artikelen die een beperkte houdbaarheid hebben, of om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden teruggezonden.

Als je artikelen terug stuurt voeg dan uw gegevens middels de factuur of pakbon toe !

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 7 dagen na verwerking van het retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Retouradres 

Art-Ajoure 
t.a.v. Retouren
Starrenburglaan 73
2241 NC
Wassenaar

Voor het retourneren kunt u gebruik maken van PostNL.
Wij adviseren u wel gebruik te maken van een verzending met trackandtrace! U bent als verzender altijd verantwoordelijk dat wij de retouren in goede staat ontvangen.